Кој најдобро сучи мустаќ

103

Во Антверпен, Белгија, се одржа едно од најнеобичните светски првенства на светот. Натпреварувачи од целиот свет се собраа за да се види тоа кој ги има најдобрите бради и мустаќи на планетата. Преку галеријата на „Гардијан“ можеме да ги видиме најдобрите натпреварувачи, кои во 17 категории се обидуваа да остварат победа.