Кинескиот град од мраз

364

Скулптурите од мраз на годинашниот фестивал во Харбин, Кина, се прикажани во серијалот фотографии. Фестивалот привлекува бројни посетители кои сакаат да ги видат интересните дела од мраз осветлени во разни бои.