Ким Јонг-ун во инспекција

1118

Фотографиите од инспекциите на Ким Јонг-ун во Северна Кореја, даваат увид во секојдневните активности на севернокорејскиот лидер. Тој е прикажан во неговата обиколка на фабрики, болници, градилишта, фарми…