Забавата се враќа во градот измачен од војна

180

 

Одржувањето на мото-шоу и на концерт на електронска музика викендов во Багдад, претставуваат знак дека забавата се враќа во главниот град на Ирак, во обидот за нормализација на животот по годините на војни.