Екстравагантните шешири на Ројал аскот

139

 

Кралската коњичка трка Ројал аскот во Лондон е препознатлива по шеширите кои се составен дел од изгледот на гостите на еден од најпознатите настани во Велика Британија, кој традиционално го посетува и британското кралско семејство.