Долж украинската линија на контакт

372

Активностите на украинските воени сили и на проруските сепаратисти долж линијата на контакт која ги раздвојува двете спротиставени страни, како и секојдневниот живот на локалното население, прикажани се преку следниот серијал на фотографии.