Ден по страотната автобуска несреќа

2244
Фото: Игор Бансколиев

Трагичната сообраќајна несреќа што се случи на патот Скопје – Тетово во близина на село Ласкарци, вчера на 13 февруари 2019 година, во која настрадаа 14 лица, ја зави цела држава во црно.

Нашиот тим беше на лице место ден по оваа страотна автобуска несреќа.