Гори Нотр Дам, еден од најстарите и најпрепознатливи симболи на Франција

235

Фотографии од пожарот кој ја зафати познатата катедрала Нотр Дам во Париз. Французите се длабоко потресени и во солзи додека пламените безмилосно уништуваат еден од најпрепознатливите и најстари симболи на Франција.