Снежните убавини низ призмата на Горан Анастасовски

478
Фото: Горан Анастасовски

Зимата е омилено годишно време за многумина и првиот снег ја раздвижи престолнината на Македонија. Голем број на граѓани излегоа да прошетаат низ убавините на Скопје – Водно, градскиот парк, кањонот на реката Tреска, зоолошката градина итн. Уживајте во магичните глетки на преубавите снежни моменти преку призмата на Горан Анастасовски.