Во Зоолошка се родија четири виетнамски прасиња

870
Фото: Горан Анастасовски

Во скопската Зоолошка градина се родија четири виетнамски прасиња. Фотографот на „Нова Македонија“ Горан Анастасовски ги фотографираше малите слатки прасенца.