Боите на цветната изложба во Челси

71

Цветната изложба во Челси, Лондон, годинава беше посетена од многу познати личности, меѓу кои и кралицата на Англија, Елизабета Втора, кои беа дојдени да ги видат прекрасните цвеќиња, дрвја и градини.