Боите на Бурано

1477

Фотографиите на Тања де Паскалис го покажуваат шармот на италијанскиот остров Бурано во Венецијанската лагуна. Фотографката од Милано ги прикажа живописните фасади, порти и канали на островот кои ги привлекуваат туристите од целиот свет.