Американците и Мексиканците се сретнаа на Рио Гранде

122

Деца од Мексико и САД заедно си играа на фестивалот „Гласовите на двете страни“ кој се одржа вчера на реката Рио Гранде, што ги разграничува двете држави, за да го истакнат прекугранично заедништво на двата народи.