Спасувачите трагаат низ урнатините во Џенова

606

Најмалку 35 луѓе загинаа во рушењето на мостот во Џенова кое се случи во вчерашното невреме во италијанскиот град, додека и натаму трае акцијата за спасување на преживеаните од местото на несреќата.