Фотографии од посетата на американскиот претседател Доналд Трамп во Северна и Јужна Кореја. Трамп одговори на поканата на севернокорејскиот лидер Ким Јонг-ун и се сретна со него, а за време на средбата зачекори во територијата на Северна Кореја. Трамп е првиот американски претседател кој влегол во Северна Кореја.