Дарт Вејдер го зазема небото над Бристол

201

Бројни посетители беа дел од традиционалниот фестивал на балони на топол воздух што се одржува во Бристол, Велика Британија, наречен „Бристол балун фиеста“. Меѓу интересните креации што зедоа учество на фестивалот, вниманието го привлече балонот со ликот на Дарт Вејдер од познатиот филмски серијал „Војна на ѕвездите“.