Балоните над Бристол

120

Бројни посетители беа дел од традиционалниот фестивал на балони на топол воздух што се одржува во Бристол, Велика Британија, наречен „Бристол балун фиеста“. Меѓу балоните имаше интересни креации во обликот на ликовите од анимираните стрипови и филмови.