ЈСП утре ќе сообраќа по неделен возен ред

104

Од Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информираат дека утре, поради државниот празник 23 Октомври – Ден на македонската револуционерна борба, автобусите од јавниот превоз ќе сообраќаат по неделен возен ред.