Возилата од јавниот превоз од утре ќе сообраќаат по зимсми возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патници, соопшти ЈСП Скопје.

Возниот ред на автобусите на ЈСП, како и на приватните превозници, може да се види на веб страницата www.jsp.com.mk.