Шилегов: Градските служби брзо интервенираа по невремето

2753

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов, на својот профил на Фејсбук објави дека градските служби брзо интервенирале по силниот ветер попладнево.

Тој додаде дека доколку граѓаните забележат паднати дрвја или било какви други штети настанати од невремето, истите да ги пријават на бројот 195.