ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, ја известува јавноста, своите корисници и граѓаните на град Скопје дека утре заради празникот Успение на Пресвета Богородица шалтерите за наплата во Дирекцијата на ЈП „Водовод и канализација” – Скопје ќе работат само прва смена, од 7.30 до 15.30.

Дополнителни информации за услугите на ЈП Водовод и канализација – Скопје, се достапни на: 02/3073010, [email protected], https://www.facebook.com/jpvodovod.skopje/.

Информирајте се на www.vodovod-skopje.com.mk и пристапете до сите електронски сервиси преку e.vodovod-skopje.com.mk или мобилната апликација достапна за Android и IOS“, се вели во соопштението.