ФОТОВЕСТ: Зимски акробации

137
Фото: Игор Бансколиев

Акробациите што ги изведуваше едно момче на плоштадот „Македонија“, претставени на фотоколажот, ги улови фотографот на „Нова Македонија“ Игор Бансколиев.