Утре без струја делови на Сарај, Центар и Аеродром

120

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре, се планирани технички зафати во дистрибутивната електро-мрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 12:30 до 15:30 часот, корисниците од дел од с. Глумово (Општина Сарај).

Во периодот од 10:00 до 12:00 часот, корисниците од с. Орашје и с. Дворце (Општина Сарај).

Во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Орце Николов згр. 174 како и ул. Никола Тесла згр. 16 и 18 (Општина Центар).

Во периодот од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од с. Кондово, водовод Кондово (Општина Сарај).

Во периодот од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од дел од ул. Ѓорѓи Андреевиќ Кун (Општина Аеродром).