ЕВН Македонија АД известува дека на ден 15.11.2021 година (понеделник ), без електрична енергија ќе останат: во периодот од 08:55 до 13:30 часот, корисниците на дел од ул. Јуриј Гагарин од број 65 до број 81 (непарни броеви) и ул.Јуриј Гагарин од број 4 до број 18 (парни броеви), Бул. Митрополит Теодосиј Гологанов зграда бр.149 (општина Карпош); во периодот од 08:45 до 11:00 часот, корисниците на дел од ул. Борис Сарафов околу школото (oпштина Ѓорче Петров); во периодот од 08:30 до 12:00 часот, корисниците на дел од пат за Долно Лисиче (општина Аеродром).