Утре без вода корисниците на „Партизанска“

177

Поради стопирање на приклучна цевка утре прекин на водоснабдувањето ќе имаат корисниците од улицата „Партизанска“.

Прекинот ќе почне во 9:00 часот, а ќе трае до санирање на дефектот.