Без вода дел од улиците „Васил Главинов“ и „Димитрија Чуповски“

498

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека денеска од 08:30 часот без вода ќе бидат дел од корисниците на улиците „Васил Главинов“ и „Димитрија Чуповски“.

Прекинот е поради водоводен приклучок ф-80мм на улицата „Васил Главинов“ број 3.