Утре без вода дел од Маџар Маало

102

Поради промена на затварач (огрлица) од  Ф 200мм на ул. Ѓуро Ѓуновиќ бб н. Маџар Маало утре ќе биде прекинато водоснабдување за дел од корисниците од ул.Ѓуро Ѓоновиќ.

Како што соопшти РЦУК Скопје по известување од ЈП Водово д и канализација, прекинот во знабдувањето со вода ќе трае од  08;30 часот  до завршување на работите.