Утре без вода дел од корисниците од улицата „8 Март“ во Центар

79

Поради уличен дефект ф 2 на ул.„Орце Николов“ 10, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од корисниците на  улица „8-ми Март“, во општина Центар.

Како што информираат од РЦУК Скопје по добиено известување од ЈП „Водовод и канализација“, прекинот во снабдувањето со вода ќе биде во периодот од 09:00 часот  до завршување на дефектот.