Улица „Ѓуро Ѓоновиќ“ во Маџир Маало денеска без вода

561

Поради уличен дефект на цевка Ф 200 милиметри на ул.„Ѓуро Ѓоновиќ“ бр. 49 во населба Маџир Маало, денеска без вода од 9 часот ќе останат корисниците од населбата Маџир Маало, општина Центар.

Прекинот во водоснабдувањето, како што информираат од РЦУК Скопје, ќе биде до завршување на дефектот.