Прекин на водоснабдувањето во близина на Градски стадион

56

Корисниците од улиците „Ј.Х.Џинот“, „Благоја Страчков“, „8 Март“, „Ристо Шишков“ и објектите во близина на Градски стадион утре ќе имаат прекин на водоснабдувањето поради изведување на водоводен приклучок ф-80мм на улицата „Ристо Шишков“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9.00 часот.