Поставена мерна станица за мерење на квалитетот на воздухот

72

Градот Скопје постави мерна станица за мерење на нивото на загаден воздух на плоштадот на ВМРО во центарот на градот.

Градоначалникот Петре Шилегов објави фотографии на својот Фејсбук профил од мерната станица.

Поставена мерна станица за мерење на нивото на загаден воздух на плоштадот на ВМРО во центарот на градот.Чистиот воздух и чистата животна средина немаат алтернатива.#Скопје#ЧекорПоЧекор

Posted by Петре Шилегов on Недела, 01 декември 2019