Поради дефект без вода ќе остане населбата Пролет

118

Од ЈП „Водовод и канализација“ на Град Скопје има најава дека поради уличен дефект на улицата Страшо Пунџур бр.11, во населбата Пролет без водоснабдување од девет часот до завршување на дефектот ќе останат корисниците од истата населба во општина Аеродром.