Корисниците од улиците „Димче Мирчев“, „Јордан Мијалков“, „Партение Зографски“ во Црниче и дел од улица Серска и Востаничка од 14 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Како што соопшти ЈП Водовод и канализација – Скопје прекинот во водоснабдувањето е поради внатрешен дефект на улицата „Димче Мирчев“ бб во дворот на МВР во населба Центар.

Прекинот ќе трае се додека не се санира ефектот.