Поради дефект без вода дел од Аеродром

89

Поради уличен дефект од Ф-80мм на булевар „Јане Сандански“ до Мајчин Дом во населба Аеродром прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од улицата „Васко Карангелевски“ 23, 24 и 25.

Прекинот во снабдувањето со вода е од 10.15 часот до санирање на дефектот.