Пожар кај Скопската обиколница

311
Фото: Илустрација

Трева, грмушки, дрва и шупа на површина од пет хектари во околината на Скопската обиколница биле зафатени со пожарот што Територијалната противпожарна бригада на Град Скопје го гаснела денеска од 12:48 до 18:30 часот.

Според информациите од Противпожарната бригада, интевенирале со пет возила и 13 пожарникари.