Повремен прекин на водоснабдувањето на Добри Дол во Сопиште

479

Мали прекини во водоснабдувањето во селото Добри Дол во Општина Сопиште ќе има денеска и утре, најави Јавното претпријатие Водовод и Канализација.

Како што информираат од претпријатието, прекините од 09:00 часот до завршување на работите, ќе бидат за да се исчисти и да се хлорира резервоарот.