Повеќе делови на Скопје утре без струја

1384

Без електрична енергија утре од 8.30 до 14.30 часот ќе бидат корисниците од дел од булевар „Србија“ и дел од улица „Мите Богоевски“, во општина Аеродром.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, прекинот е заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа.

Од 9 до 15 часот, без струја ќе бидат и корисниците од улица „Никола Русински“ зграда број 4, влез 1 и 2, во општина Карпош.

Без струја од 12 до 14 часот ќе бидат и корисниците од улиците 155, 157, 397 и Поликлиника Бит Пазар со објектите во нејзината околина, во општина Чаир.