Паднаа неколку дрвја низ градот

371

Поројниот дожд што изминатите денови ја зафати метрополата предизвика паѓање на повеќе дрвја низ градот. Завчеравечер едно големо дрво падна на улицата Грујица Војвода во Бутел 2, при што на терен веднаш излегоа екипите на јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ и ја ослободија улицата за сообраќај.
Вчераутро имаше паднато дрво и на улицата 881 во општината Гази Баба.