Новите автобуси на ЈСП пристигнуваат во март

701

Град Скопје на  Фејсбук објави фотографии од новите автобуси на ЈСП Скопје кои треба да пристигнат некаде во март. Тие се целосно еколошки, и треба да придонесат во борбата против загадувањето.

– Дел од новите автобуси пристигнуваат во првата половина на март. Зелен автобуски транспорт. Современ систем на јавен транспорт. MAN. CNG. – пишува во објавата на Град Скопје.