Фото: илустрација

Сообраќајот по бул.„Видое Смилевски Бато“ во Скопје, утре од 10 до 17 часот ќе се пренасочува по околните сообраќајници поради снимање филм од страна на Скопје филм студио, најави денеска Министерството за внатрешни работи.

За време на снимање на филмот ќе се користат и специјални ефекти. Одделението за безбедност на патниот сообраќај ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот со пренасочување.