За празниците три дежурни билетарници на ЈСП „Скопје“

238

Граѓаните што користат јавен градски превоз за празничните денови ќе можат да ги дополнат своите електронски картички во три дежурни билетарници на ЈСП и тоа кај Зеленото пазарче, Транспортниот центар и една во населбата Ѓорче Петров.

Од јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информираат дека им излегуваат во пресрет на своите корисници и за нив ќе бидат дежурни три билетарници на различни локации во градов. На празничните денови в петок, недела, понеделник и в среда, на 1 мај, дежурните бисерниците кај Зеленото пазарче и Транспортниот центар ќе работат со исто работно време од 7 до 19.30 часот. Билетарницата, пак, во Ѓорче Петров ќе биде отворена за граѓаните од 7 до 13 часот.