Дел од општина Центар утре без вода

1707

Корисниците лоцирани на улицата „Црвена вода“ во општина Центар, утре од 8:30 часот ќе останат без вода за пиење. 

Како што информира РЦУК-Скопје, прекинот е поради изведување водоводен приклучок на улицата „Црвена вода“ бр.11.

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на приклучокот.