Дел од Општина Центар утре без вода

146

Дел од Општина Центар утре од девет часот нема да има вода поради отстранување дефект на водоводна мрежа на улицата „Козара“.

Како што соопшти ЈП Водовод и канализација, без вода ќе бидат корисниците на дел од улиците „Козара“, „Киро Гавриловски“ и „Адам Мицкиевиќ“, како и објектите на Агенција за вработување и Заводот за физикална рехабилитација.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот.