Дел од општина Центар утре без вода

1361

Без вода утре од 10 часот до завршување на работите ќе бидат корисниците на улица „Никола Тримпаре“ и објектите на потегот помеѓу улиците „Аминта Трети“ и „Рајко Жинзифов“, во општина Центар.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот е заради изведување приклучок на водоводна мрежа на улица „Никола Тримпаре“ број 10 б, во општина Центар.