Дел од населбата Центар утре без вода

257

Корисниците на дел од улицата „Христо Смирненски“ и дел од улицата „Борка Талевски“ утре ќе имаат прекин во водоснабдувањето.

Прекинот е поради изведување на приклучок од Ф-100мм.

Корисниците ќе бидат без вода од 9 часот до завршување на работата со приклучокот.