Дел од Карпош денеска без вода

96

Корисниците од улиците „Софиска“, „Његошева“ и „Бриселска“, како и оние што живеат на дел од „Женевска“ денеска од 9.30 часот нема да имаат вода.

Прекинот, како што информира „Водовоод“ – Скопје, е поради дефект на противпожарен хидрант на улицата „Софиска 2“, а ќе трае до неговото санирање.