Дел од Автокоманда утре без водоснабдување

84

Поради дефект на булеварот „Александар Македонски б.б“, утре во дел од населбата Автокоманда ќе биде прекинато водоснабдувањето. 

Од 9.00 часот па се до завршување на работите, без вода ќе остане хотелот „Континентал“ како и корисниците од околните објекти во негова близина.