Дел од Автокоманда денеска без вода

99

Од 9.30 часот денеска прекин во водоснабдувањето ќе имаат дел од корисниците од населбата Автокоманда, висока зона.

Како што соопшти Дежурно-информативниот центар на ЈП „Водовод и канализација“, прекинот е поради отстранување уличен дефект на улицата „Јани Лукровски“ 12 .

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.