Делови од Карпош утре без вода

167

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од улиците Трнодол, Поп Богомил, Кнез Хадсон, Лесновска и Јан Хус во општина Карпош.