Делови од Карпош и Сарај утре без струја

73

Без струја утре ќе останат дел од општините Карпош и Сарај.

Од РЦУК Скопје информираат дека во периодот од 9 до 13 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците на дел и од ул. „Московска“ во општина Карпош.

Без струја од 12 до 13.30 часот ќе бидат корисниците од Горно Нерези, Етно Село во општина Карпош и селата Крушопек и Горни Крушопек во општина Сарај.